o nama usluge NTD centra auto delovi servis vozila uvoz i prodaja vozila kontaktirajte nas

O nama NTD centru

O nama. NTD centar group
O nama
Galerija slika

 

 

O nama

NTD centar group je porodična firma koju vodi bračni par Dragana i Ljubiša Jovanović, po obrazovanju građevinski inžinjeri sa dugogodišnjom iskustvom u auto industriji.

Delatnost firme

Kompletna delatnost firme usmerena je na RENAULT i DACIA vozila i obuhvata: trgovinu auto delovima na veliko i malo, servisnu uslugu (automehanika, komjuterska dijagnostika, auto-elektronika, auto-elektrika, auto-klime, limarsko farbarski radovi, popravka plastičnih delova vozila, auto perionica), uvoz polovnih vozila.

Principi poslovanja NTD centar group

  • poštovanje prema klijentima i prema zaposlenima
  • ljubazno ophođenje
  • stručnost i profesionalizam
  • efikasnost i brzina
  • garancija usluga i delova
  • povoljne cene

Istorijat firme

1990. Dragana i Ljubiša Jovanović se uključuju u posao sa auto delovima. Ljubišina profesionalna košarkaška karijera omogućila je da se deo zarađenog novca investira u auto industriju.

1996. Osnovana firma RENAULT CENTAR, na uglu Cvijićeve i Đure Đakovića (danas Venizelosove), po završetku sportske karijere. Osnovna delatnost firme je trgovina auto delovima na veliko i malo za RENAULT, DACIA, PEUGEOT i CITROEN, uz servisnu uslugu kao sastavni deo ponude.

2008. Registrovana firma NTD CENTAR GROUP d.o.o. u ulici Žorža Klemansoa 22b (Francuska 54) koja je objedinila dugogodišnje iskustvo iz ove oblasti i savršenu pokrivenost auto delovima dopunila servisnom uslugom najviših standarda.

Poslovna filozofija i vrednosti

Kao porodična firma, visoko vrednujemo integritet i poštenje.
Verujemo da je zadovoljan klijent temelj našeg poslovnog uspeha.

 
 
 
Design by dAAb
o namausluge NTD centraauto deloviservis automobilauvoz i prodaja vozilakontaktirajte nas