o nama usluge NTD centra auto delovi servis vozila uvoz i prodaja vozila kontaktirajte nas

Servis automobila

Servis RENAULT i DACIA vozila
Servisna knjižica
Garancija
Mehaničari
Besplatan pregled vozila
Važno je znati

Poverite nam brigu vašem vozilu i otkrijte zašto su nam klijenti lojalni

 

 

Servis

1. Servisna knjižica

Praksa je da se svaka intervencija na vozilu beleži istovremeno i u servisnu knjižicu (koja ostaje kod vlasnika) i u našu komjutersku arhivu, tako da u svako doba može da se dođe do podataka šta je, kada i ko od mehaničara, radio na vozilu. Tu se beleže mali i veliki servisi kao i sve nepredviđene situacije koje su uvek moguće.

2. Garancija

Za vozila koja su starija od dve godine, kada su u našem sistemu održavanja, garantni rok praktično i ne prestaje da važi. Ugrađeni delovi podležu garancijama koje su deklarisali proizvođači, a izvedeni radovi na vozilima su naša direktna odgovornost.

3. Mehaničari

Mladi momci ali sa višegodišnjim iskustvom u branši. Svako od njih ima više od deset godina rada na RENAULT i DACIA vozilima tako da nema tajne ili problema koji ne možemo rešiti. Naravno, tu su i kompjuterska dijagnostika kao i svi neophodni originalni alati i razne vrste dizalica renomiranih proizvođača.

4. Besplatan pregled vozila

NTD CENTAR vam omogućava da naši mehaničari potpuno besplatno pregledaju vaše vozilo i blagovremeno vam skrenu pažnju na sve moguće nedostatke koji se tom prilikom utvrde. Jedan ovakav pregled se evidentira kod nas u radnom nalogu i, po želji vlasnika, u servisnu knjižicu.
Naša je preporuka da ovakav pregled obavezno obavite pre kupovine polovnog automobila ili pre nekog dužeg putovanja kao što su letovanja ili zimovanja.
Ovaj pregled kod nas je sastavni deo malog i velikog servisa.

 

 

 
Design by dAAb
o namausluge NTD centraauto deloviservis automobilauvoz i prodaja vozilakontaktirajte nas